Cele mai frecvete întrebări 2021-09-27

Ce este un credit online?

Este cea mai simplă metodă prin care poți obține fix banii de care ai nevoie pentru a-ți rezolva urgențele. Creditul online este un tip de credit rapid, care poate fi obținut prin intermediul internetului, de pe dispozitive mobile. IFN-urile care își desfășoară activitatea exclusiv online permit inclusiv încărcarea documentelor necesare online și achitarea ratelor (prin internet banking sau din contul de utilizator), unele chiar și semnarea contractului, prin semnătură electronică. Un credit online are cu siguranță multe avantaje - rapiditatea și simplitatea procesului de aplicare fiind doar câteva dintre ele.

În cât timp îmi voi obține creditul?

Banii pe cardul sau contul dvs. ajung după aprobarea cererii și semnarea contractului de către cele două părți.

Ce avantaje ai cand aplici pentru credite online?

Aplici rapid - completezi cererea online / Fără garanție și fideiusor / Transfer de bani pe orice cont bancar din România.

Ce este DAE?

Dobanda anuala efectiva (DAE) exprima sub forma procentuala costul total al unui credit pe an. Acesta este un concept impus atat in Uniunea Europeana, cat si in Statele Unite, fiind implementat pentru a permite consumatorilor sa compare usor costul creditelor.

Exemplu reprezentativ pentru un imprumut: La luarea împrumutului de 500 lei pe o perioadă de 12 luni cu prelungire, comisionul este de 2035 lei, costurile totale fiind de 2535 lei, dobânda anuală efectivă APR este de 3878.6%.

Ce se poate întâmpla dacă nu plătești la timp un împrumut?

Dacă se depășește perioada scadentă, se vor aplica dobânzi penalizatoare, ce pot fi chiar și cu 50 % mai mari față de cele standard. Dacă nici după taxarea suplimentară nu se achită datoria, IFN-urile vor bloca toate conturile clientului, vor raporta situația la Biroul de Credite și vor apela la recuperatori de creanțe.

Cea mai bună comparare a creditelor

Pagina de start Credite247.ro nu este creditor și nu acordă împrumuturi. Toți creditorii care au fost comparați au o licență corespunzătoare, eliberată de instituțiile de credit. Termen minim de 62 zile, termen maxim 60 luni. DAE maximă este 7715%. Exemplu reprezentativ pentru un imprumut, tip linie de credit, de 500 lei pe 12 luni, comisionul de analiza dosar este de 55 lei, dobanda anuala efectiva (DAE) este de 3275.8%, prima rata lunara este 160 lei, a doua rata lunara este 171 lei, etc. Plata totala dupa 12 luni este in valoare de 1619.49 lei.

Arhivă